Η Ασφάλιση του οχήματος σας, πέρα από το γεγονός ότι είναι υποχρεωτική από το νόμο, σας προφυλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες που προκύπτουν σε περίπτωση ατυχήματος.

Damage,To,The,Front,Of,The,Vehicle,After,A,Car

Η ασφάλιση των οχημάτων σε ιδιωτικές εταιρίες θεσπίστηκε σε όλα τα κράτη ώστε να διασφαλιστεί ότι αυτός που θα υποστεί ζημιά ή σωματικές βλάβες από κάποιον υπαίτιο, θα αποζημιωθεί από κάποιον φερέγγυο και αξιόπιστο.  Υπάρχουν οι υποχρεωτικές καλύψεις για τις οποίες ασφαλίζεται ένα αυτοκίνητο  αλλά και οι προαιρετικές (πυρός, θραύση κρυστάλλων, κλοπή, αντικατάσταση οχήματος, ζημιές από ανασφάλιστο, κακόβουλες ενέργειες, νομική κάλυψη, προσωπικό ατύχημα οδηγού, οδική βοήθεια, καιρικά φαινόμενα, φυσικά φαινόμενα όπως χαλάζι, σεισμό, πλημμύρα ) οι οποίες συμπληρώνουν το πακέτο των βασικών καλύψεων και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία. Επίσης, η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου είναι σημαντική σε περίπτωση που το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείστε είναι καινούριο και αποζημιώνεστε ακόμη και αν  φταίτε εσείς για την πρόκληση ατυχήματος.

Οι καλύψεις διαφέρουν ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία που απευθυνόμαστε γι΄ αυτό μόνο με τη βοήθεια ενός σωστού ασφαλιστικού διαμεσολαβητή θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Επιλέγετε εσείς τις καλύψεις που επιθυμείτε, σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες. Καταβάλλετε τα απολύτως αναγκαία ασφάλιστρα και αποζημιώνεστε ό,τι κι αν συμβεί!

Θέλετε ασφάλιση;

Κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!

Θέλετε ασφάλιση;

Κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!