Καλώς ήρθατε στο pr – asfaliseon.com

To  pr – asfaliseon.gr ως διαδυκτιακός χώρος ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα και δημιουργήθηκε για να μοιραστούμε σκέψεις, απόψεις και γνώσεις πάνω σε θέματα ασφάλισης.  Αποτελούμε   μια μεγάλη δυναμική κοινότητα όπου επιχειρηματίες, επιτυχημένοι άνθρωποι του ασφαλιστικού χώρου, και Σύμβουλοι ασφάλισης εξειδικευμένοι σε όλα τα ασφαλιστικά θέματα  που αφορούν την κοινωνία, έρχονται για να επικοινωνήσουν  αλλά και να μοιραστούν ιδέες πάνω στην ιδιωτική ασφάλιση και την προστασία των αγαθών που ανήκουν στους ανθρώπους γενικότερα.

To 2018 το pr – asfaliseon  ξεκίνησε  επίσημα ως αυτόνομο γραφείο ασφαλίσεων με την παροχή    συμβουλών ασφάλισης. Έχοντας στα χέρια μου το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών, πέτυχα να αναλάβω την ασφάλιση δεκάδων μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων, ακινήτων και ανθρώπων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρέχοντας συνεχή   υποστήριξη και  οικονομική εξασφάλιση σε περίπτωση που προκύψει κάποιο απρόοπτο στη ζωή τους.
Το pr – asfaliseon   απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως εισοδήματος, σε επιχειρήσεις, σε δανειολήπτες, 

σε  Ελεύθερους Επαγγελματίες  που επιθυμούν να προστατέψουν την οικογένεια τους, την περιουσία τους, να εξασφαλίσουν αξιοπρέπεια στην περίθαλψη  και ψάχνουν λύσεις και έξυπνους τρόπους ασφάλισης!

Η φιλοσοφία μου |

«Δημιουργώ μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους, καλλιεργώντας ασφαλιστική συνείδηση και αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο που βλέπουν την ασφαλιστική αγορά.»

Πιστεύω ότι χωρίς προσεκτική ανάλυση αναγκών και ανθρώπινο επίπεδο συζήτησης, ο σχεδιασμός της σωστής πρότασης ασφάλισης  έχει ήδη ναυαγήσει από το ξεκίνημα.

Σε κάθε νέα δουλειά που αναλαμβάνω, ξεκινάω κάνοντας για εσάς σωστή έρευνα αγοράς ανάμεσα σε σοβαρές και αξιόπιστες εταιρείες και στη συνέχεια είμαι σε θέση να παρουσιάσω προτάσεις ιδανικές για τις δικές σας ανάγκες.

Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς να προστατέψουν την περιουσία τους, την υγεία  και την οικογένεια τους και το αφήνουν στην τύχη. Πρακτικά αυτό που κάνω είναι να βοηθάω τους ανθρώπους να έχουν μια ήρεμη ζωή. Ακόμη και όσοι   δυσκολεύονται  να μαζέψουν χρήματα ή να αποταμιεύσουν , τους βρίσκω λύσεις ώστε να μεταβιβάσουν το κόστος της οικονομικής τους εξασφάλισης σε τρίτους.  Η Αποστολή μου είναι να δημιουργώ το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε άνθρωπο που με χρειάζεται γνωρίζοντας ότι θα είμαι δίπλα του με συμβουλές και σωστή καθοδήγηση ό,τι κι αν συμβεί. Για αυτό εργάζομαι και αυτό επιδιώκω μέσα από το pr-asfaliseon.

Λίγα λόγια για εμένα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κέρκυρα  αλλά η καταγωγή μου είναι από την Ηγουμενίτσα και τα Ιωάννινα. Σπούδασα διατροφολόγος στη Θεσσαλονίκη στο ΑΤΕΙΘ  και  αποφοίτησα το 2010. Στα φοιτητικά μου χρόνια  ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στον κλάδο των ασφαλίσεων, όπου παράλληλα με τις σπουδές μου εργαζόμουν σε ένα ασφαλιστικό γραφείο. Με αυτόν τον τρόπο στήριξα τις σπουδές μου και ταυτόχρονα απέκτησα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσω να σταθώ στην αγορά εργασίας. Από τον Ιούνιο του 2010 διατηρώ γραφείο στην πόλη της Ηγουμενίτσας όπου διαμένω μόνιμα, στον τόπο της καταγωγής του πατέρα μου. 

Έχω περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος και είμαι πιστοποιημένη ως ασφαλιστικός πράκτορας. Εργάστηκα για αρκετό καιρό στην Εθνική ΑΕΓΑ και βραβεύτηκα τον Μάρτιο του 2017. Από το 2018 ανεξαρτητοποιήθηκα  και  διατηρώ  το δικό μου πρακτορείο ασφαλίσεων, συνεργαζόμενη με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών. Αυτό συνέβαλε στο να είμαι περισσότερο αντικειμενική και αμερόληπτη στην εργασία μου.

Δημιουργώ μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι ενώ ταυτόχρονα προτείνω εταιρείες σοβαρές και αξιόπιστες που καλύπτουν πιθανές ανάγκες. Μέσα από την φερεγγυότητα των ασφαλιστικών εταιρειών βρίσκω λύσεις που θα προστατεύουν την υγεία σας, το μελλοντικό σας εισόδημα, το Ενυπόθηκο Δάνειο ή την ενυπόθηκη κατοικία σας, την Επιχείρησή σας, το σπίτι σας, την Επαγγελματική σας Αστική Ευθύνη και φυσικά το Αυτοκίνητό  ή το Σκάφος σας.

Με σκληρή δουλειά, διάβασμα και κοπιαστικά σεμινάρια κατάφερα να έχω πελατολόγιο τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Εξειδικεύομαι στην ασφάλιση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, στον κλάδο υγείας και περιουσίας έχοντας αποζημιώσει αρκετούς συμπολίτες μας μέχρι  σήμερα.

Η αποστολή μου είναι να δείξω σε κάθε  άνθρωπο  ότι  αυτό που προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτε άλλο, από κανένα κρατικό φορέα ή ταμείο και ότι υπάρχει και “άλλος δρόμος” από αυτόν που ήδη γνωρίζουν και ακολουθούν καθημερινά.

Ανοίγω ένα δρόμο με όχημα την ιδιωτική ασφάλιση που θα τους οδηγήσει σε μια  πιο άνετη και ξέγνοιαστη ζωή. 

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας έχω συνοδοιπόρους  σε αυτό το ταξίδι!
Θα με βρείτε επίσης στο linkedin & facebook.

17 Fan facts about me