Οι Ασφαλίσεις Υγείας εξασφαλίζουν άμεση  αποκατάσταση της υγείας σας σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος. Παρέχουν τα χρήματα ώστε να αποκτήσετε   πρόσβαση σε εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες   υγείας και κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικο. 

Ταυτόχρονα,   αποφεύγετε τις μεγάλες λίστες αναμονής, τα παράνομα φακελάκια, την έλλειψη του ιατρικού & νοσηλευτικού  προσωπικού, αντιμετωπίζοντας  αποτελεσματικά τα προβλήματα και τις ελλείψεις της ασφάλισης του κρατικού σας φορέα.

Οι παροχές  ενός συμβολαίου Ασφάλισης Υγείας περιλαμβάνουν:

• Νοσοκομειακή́ κάλυψη: αφορά κάλυψη  όλων των δαπανών ( ιατρικής και νοσηλευτικής βοήθειας)   προκύπτουν για την αποκατάσταση προβλημάτων
υγείας (από ασθένεια ή ατύχημα) που απαιτούν νοσηλεία
  σε νοσοκομείο εντός ή εκτός Ελλάδας.

• Εξω-νοσοκομειακή κάλυψη: αφορά
κάλυψη εξόδων για διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις
 που δεν απαιτούν νοσηλεία

• Αναπλήρωση εισοδήματος:  αφορά την μηνιαία καταβολή αποζημίωσης για το χρονικό διάστημα (μικρό ή μεγάλο) που απουσιάζει κάποιος από την εργασία του εξαιτίας προβλήματος υγείας.

• Κάλυψη για σωματικές βλάβες από αναπηρία: αφορά καταβολή εφάπαξ αποζημίωσης σε περίπτωση που προκύψει σωματική ανικανότητα από ασθένεια ή από ατύχημα ή από τροχαίο ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί κάποιος το υψηλό κόστος αποκατάστασης της υγείας του και να καταφέρει να καταστεί και πάλι λειτουργικός. Επίσης, σε αυτές τις περιπτώσεις και το σπίτι πρέπει να καταστεί προσβάσιμο και λειτουργικό οπότε απαιτείται αντίστοιχη ανακαίνιση και αγορά εξοπλισμού. Τα κόστη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υψηλά και ο κρατικός φορέας αδυνατεί να τα καλύψει οπότε η κάλυψη μέσω ιδιωτικής ασφάλισης αντικαθιστά τα κενά του κρατικού φορέα.

Ελευθερία επιλογής νοσοκομείου, τη θέση νοσηλείας, το ύψος και το είδος των παροχών ανάλογα με τις ανάγκες, την ηλικία & το επάγγελμα σας.

Επιλογή του ποσού των ασφαλίστρων που θα καταβάλλετε ανάλογα με τις παροχές που θα επιλέξετε.

Κάτι που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι στις ασφαλίσεις υγείας ισχύει η ετήσια ανανέωση. Αυτό είναι προς δικό σας όφελος και σημαίνει ότι μελλοντικά θα διατηρηθεί η ασφαλιστική σας κάλυψη ό,τι κι αν συμβεί στην υγεία σας.

Οι ασφαλίσεις υγείας είναι είτε ατομικές, είτε οικογενειακές είτε ομαδικές (αφορά εργαζόμενους μιας επιχείρησης)

Η ασφάλεια της Υγείας σας, βρίσκεται πλέον στα χέρια σας!

Θέλετε ασφάλιση;

Κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!

Θέλετε ασφάλιση;

Κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!