Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και, πολύ περισσότερο, όλες οι επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, έχουν σημαντικές υποχρεώσεις και αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ευθύνες έναντι εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, μετόχων, ακόμη και έναντι του περιβάλλοντος. Τις ευθύνες αυτές οφείλουν (είτε από τον Νόμο, είτε όχι) να τις καλύπτουν με τα κατάλληλα ασφαλιστήρια.

Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης (π.χ. δικαστικά έξοδα) ή/και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου (δηλ. των αποζημιώσεων), οι οποίες οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του.

Τα προγράμματα Αστικής ευθύνης έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας προστασία για τις περισσότερες ενδεχόμενες ζημιές.

Παρέχουν μεγάλη ευελιξία επιλογών σε προαιρετικές καλύψεις και μέσα από τα εναλλακτικά σχέδια και προγράμματα, προσφέρουν καλύψεις υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορεί ο ασφαλισμένος μας να αποκτήσει το πρόγραμμα που επιθυμεί, νιώθοντας την ασφάλεια που χρειάζεται.

Τι καλύπτεται;

Α). ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Απευθύνεται σε όλους εσάς τους επαγγελματίες που επιθυμείτε κάλυψη για σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσετε σε τρίτο και οφείλονται σε ατύχημα, που θα συμβεί κατά τη λειτουργία των ασφαλισμένων χώρων ή από τη δραστηριότητά τους.

Ειδικότερα, αφορά:

Επιχειρήσεις εστίασης, αθλητικά κέντρα, εκπαιδευτήρια, κινηματογράφους, θέατρα, σταθμούς αυτοκινήτου, κατασκευαστές/εργολάβους, διαχειριστές πολυκατοικιών, ηλεκτρολόγων/ υδραυλικών/ ψυκτικών καθώς και ιδιοκτήτες κατοικιδίων, ιδιοκτήτες διάφορων γραφείων/ φαρμακείων/ καταστημάτων/ εμπορικών επιχειρήσεων, εστιατορίων/ καφέ/ κυλικείων/ παιδότοπων/ κομμωτηρίων, γυμναστηρίων/ αθλητικών εγκαταστάσεων και οικογενειάρχες.

Β). Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων

Απευθύνεται σε εσάς που διαθέτετε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, καθώς και κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Καλύπτει την ευθύνη σας για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες ή οι εργαζόμενοι σας, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές) που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον χώρο της επιχείρησής σας.

Τα προγράμματα είναι εμπλουτισμένα με επιπλέον καλύψεις ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη προστασία για τον χώρο των εγκαταστάσεών σας από συνήθεις κινδύνους, όπως Πυρκαγιά, Διαρροή Σωληνώσεων, Κολυμβητικές Δεξαμενές, Τροφική Δηλητηρίαση, Κλοπή/Διάρρηξη Δωματίου κ.α.

Πολύ σημαντική είναι η ασφάλεια και για το προσωπικό σας. Μέσω της κάλυψης Εργοδοτικής ευθύνης εξασφαλίζετε τη σιγουριά που χρειάζεστε, διατηρώντας ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης ανάλογα με τα όρια, για τα οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε

Γ). Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Σας εξασφαλίζει την αστική ευθύνη απέναντι σε τρίτους για πράξεις και παραλείψεις που άθελά σας διαπράξατε εσείς ή το προσωπικό σας.

Περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα:

  • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιατρών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Τεχνικών Ασφαλείας
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών / Οδοντιάτρων/ Φυσικοθεραπευτών/ Μαιών/ Νοσηλευτών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Δικηγόρων
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών

Δ). Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη

Σας καλύπτει για την αστική ευθύνη που έχετε εσείς ως εργοδότης και οι αντιπρόσωποί σας, για εργατικά ατυχήματα, σε υπαλλήλους ή εργάτες, που απασχολούνται στην επιχείρησή σας.

Θέλετε ασφάλιση;

Κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!

Θέλετε ασφάλιση;

Κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία!